OMPACK_plastforpackning

I år för första gången kommer vi stänga tre veckor V29-V31, för att klara semesterskiften p.g.a. korttidspermitteringar. Ser Ni att emballage tillgång, reservdelar och slitdelar till förpackningsmaskiner kommer behövas under sommaren så passa på att se över Ert behov så vi kan hinna tillgodose d.s. innan vi stänger. Vi är tillbaka med begränsad bemanning i V32.

Trevlig sommar!

loading...
Läs hela inlägget »

Eftersom efterfrågan varit ovanligt stor på förslutningsmaskiner för plast som i huvuidsak använts till svetsning av ärmarna på skyddsförkläden åt sjukvården, så har vi haft mycket restorder då lagret tog slut. Nu har emellertid äntligen den efterlängtade sjöfrakten med förslutningsmaskiner från Taiwan inkommit och vi har fyllt på lagret igen. Passa på att beställa innan lagret töms igen. Nästa leverans väntas i slutet av juni,..

Läs hela inlägget »

Den helt nya påspackautomaten smart 400H är förbättrad i flera avseende, snabbare rörelser med hjälp av servomotorer, helt ny mjukvara och löstagbar färgdisplay med magnetfäste, nytt och förbättrat rullstativ med konor som följer med rullen när man centrerar i sidled och med tydlig mätskala på valsen, helt nytt schassi i svetsad stålram för ökad stabilitet m.m. m.m,..

Läs hela inlägget »

Vi håller stängt på långfredagen 10/4 och öppnar igen på tisdag 14/4

Läs hela inlägget »

Nu mer än någonsin är det viktigt att produkter och matvaror skyddas av plast så att smittspridning kan hållas till ett minimum och konsumenten kan känna sig säker på att innehållet är orört och fritt från smitta.
Med t.ex. Cryovac CT displayfilm som finns i så tunn kvalitet som 9µ, kan smittspridning förhindras utan att miljön belastas. Cryovac CT displayfilm är dessutom i sin tunna kvalitet extremt prisvärd och ger produkten ett fräscht utseende med försäkran om innehållets obrutna historik från tillverkningsledet till slutkund.

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från Infomastern, g_vondewall, g_vondewall, Erik Starck, nillamaria