OMPACK_plastforpackning

Vi ställer ut på den årliga leverantörsmässan hos Västbo emballage i Gnosjö i dag 5 december, där vi visar vakuumkammare och påsförslutare av olika slag. Det bjuds på julmat och dryck!

Läs hela inlägget »

Vår leverantör Minipack har förvärvat den ledande tillverkaren av Sleeve Wrapper, och som går under namnet "Giemme". Se hela utbudet av modeller på sidan Sleeve Wrapper

Läs hela inlägget »

Och vi kan erbjuda det näst bästa, till en bråkdel av priset, efter inomhusförvaring med Shrinkwrap & Boatcare.

Läs hela inlägget »

Vår leverantör Minipack firar i år 50 år 1969-2019, vi var på plats och kunde se flera spännande nyheter de hade att presentera. Dels helt nya modeller av Pratika x1 och x2, som styrs endast av servomotorer och där x1 är en enklare modell till lägre pris med fast underback och begränsad slaglängd på svetsramen och x2  är en mer påkostad maskin för större flexibilitet med center sealing och större slaglängd för höga produkter. En annan trevlig nyhet var små vakuum kammare med extremt tyst gång och helt nytt gränssnitt för mjukvaran med lättydda symboler på pekskärm i färg. Dessa kammare hade intelligent styrning med utprovade algoritmer för att inte överskrida kokpunkten för olika matvaror. Ett annat användningsområde var cocktail tillredning där ingredienserna lades i en bunke och efter 10 minuter hade man en enastående smakupplevelse som åstadkomms när syret lämnar och ersätts av vätskan som tränger in och smaksätter fullkomligt.

Läs hela inlägget »

Vi ställer ut med Shrinkwrap & Boatcare i tält D3  under tre dagar 23-25 augusti, där vi kommer visa allt som behövs för att ge båten ett omsorgsfullt skydd vid transport och vinterförvaring.

Läs hela inlägget »