OMPACK_plastforpackning

Vi har det som behövs för att vinterförvara båten utomhus på ett omsorgsfullt och vädersäkert sätt. De nya och förbättrade absorbentmattorna som innehåller kalciumclorid med bindemedel som effektivt binder luftfuktigheten i en gelformig massa som är helt droppfri, ges bästa förutsättning genom att sluta plasten helt tätt kring båten. På det sättet tillkommer ingen ny och fuktig luft.
Nyhet för i år är ett kit med gaskrympverktyget "HORNET" som innehåller HORNET pistolen 90kW, ett standardmunstycke, ett förlängningningsmunstycke med vinklat huvud, 10m gasslang, regulator, extra gnisttändare, och kraghandskar i läder.

Läs hela inlägget »

Vi håller sommarstängt V29-V30, och har öppet med begränsad bemanning V31 och V32 samt stänger då 15:00

Läs hela inlägget »

Vi väderskyddar en generatoranläggning som skall gå på lastbil till Belgien och sedan lagras utomhus. Filmen som används är en UV-beständig seg och stark PE-krympfilm i 210µ och pistolen som vi krymper med är en Hornet 90kW som vi säljer i kit med pistol + standardmunstycke  + 1,2m vinklad förlängare + handskar + 10m gasslang med regulator i tygväska

Läs hela inlägget »

Efter 25 år centralt belägna i hjärtat av Göteborg, flyttar vi till större lokal med framförallt rymligare lager och med stor port i markplan, det kommer förenkla vår hantering av gods både ink. och utg.
Inflyttning är 2021-04-01

Läs hela inlägget »

Vi håller öppet i mellandagarna så att alla uppslitna och bytta julklappar kan bli OMPACKade!
Vi önskar God jul & Gott Nytt år och tackar alla kunder för det gångna året och hälsar nya som gamla kunder välkomna 2021,--

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från g_vondewall