OMPACK_plastforpackning

Med utvecklingen av 5G följer den fjärde industrirevolutionen, och vi kan redan nu presentera förberedda produkter som kan anslutas för fjärrstyrning i en uppkopplad industri. Maskiner som kan kommunicera med tillverkarens tekniker och analysera felkoder för problemlösning och säker drift med minimalt dröjsmål. Biometrisk identifiering för behörig åtkomst och usb interface för anslutning av styrning samt modem för uppkoppling mot Minipacks tekniker för diagnostik och felsökning.

Pratika 56 reverse inox
Pratika 56 reverse inox
Pratika 56T mps
Pratika 56T mps
Läs hela inlägget »

Vi ställer ut på den årliga leverantörsmässan hos Västbo emballage i Gnosjö i dag 5 december, där vi visar vakuumkammare och påsförslutare av olika slag. Det bjuds på julmat och dryck!

Läs hela inlägget »

Vår leverantör Minipack har förvärvat den ledande tillverkaren av Sleeve Wrapper, och som går under namnet "Giemme". Se hela utbudet av modeller på sidan Sleeve Wrapper

Läs hela inlägget »

Och vi kan erbjuda det näst bästa, till en bråkdel av priset, efter inomhusförvaring med Shrinkwrap & Boatcare.

Läs hela inlägget »

Vår leverantör Minipack firar i år 50 år 1969-2019, vi var på plats och kunde se flera spännande nyheter de hade att presentera. Dels helt nya modeller av Pratika x1 och x2, som styrs endast av servomotorer och där x1 är en enklare modell till lägre pris med fast underback och begränsad slaglängd på svetsramen och x2  är en mer påkostad maskin för större flexibilitet med center sealing och större slaglängd för höga produkter. En annan trevlig nyhet var små vakuum kammare med extremt tyst gång och helt nytt gränssnitt för mjukvaran med lättydda symboler på pekskärm i färg. Dessa kammare hade intelligent styrning med utprovade algoritmer för att inte överskrida kokpunkten för olika matvaror. Ett annat användningsområde var cocktail tillredning där ingredienserna lades i en bunke och efter 10 minuter hade man en enastående smakupplevelse som åstadkomms när syret lämnar och ersätts av vätskan som tränger in och smaksätter fullkomligt.

Läs hela inlägget »