OMPACK - 2010

Och vi ställer ut med Shrinkwrap & Boatcare i monter B00:33, där vi visar allt som behövs för att ge båten ett omsorgsfullt skydd vid transport och vinterförvaring.

loading...

Här är vi hos Princess yachts och hjälper till när de ger båtarna ett komplett skydd med skyddsfilm vid alla utsatta ställen samt med krympfilmen och slutligen dragkedjadörr så att kunder kan komma in och se båtarna.

Läs hela inlägget »

Vi håller öppet i mellandagarna med begränsad bemanning under ordinarie öppettider.

Läs hela inlägget »

Vi visar vakuumsvetsar, påspackautomater, svetsförslutare, krympkammare, svetstänger, mailingmaskiner m.m

Läs hela inlägget »

Vi ses i monter D04:22

Mitt emot mässans servicecenter kommer vi visa utrustning för bl.a. e-handeln med vakuumsvetsar i storformat med två olika vakuumeffekter, dels snabbt vakuum för stora volymer alt. hårt vakuum för produkter som fordrar det.
Den helt nya påspackautomaten smart 220 premiärvisas i montern, och flowpack mini 400 digital, som ger hög flexibilitet, snabb takt, snygga förpackningar och till ett lågt pris!
Här nedan kan Ni ladda hem en kostnadsfri entrébiljett, klicka på svensk eller engelsk logo och begär att få en bjudkod på email!
 

Läs hela inlägget »

Vi stället ut i år igen på den årliga flytande båtmässan i Marstrand 24-26 augusti. Vår tältmonter är A2 och ligger längst norrut av samtliga tält. Kommer du av färjan så gå åt höger och i slutet av raden med tält finns vi. Vi visar hur man skyddar sin båt på bästa sätt under vinterförvaring med krympplast och med absorbent mattor för att ta hand om instängd fukt.
En NYHET är skydd för gummibåtar och rib som man kanske är lite rädd att krympa plast kring med den kraftiga gaskrymppistolen Ripack 3000. Där har vi nu måttanpassade huvar av samma UV-beständiga kvalitet att trä över båten och tejpa på plats. Helt utan krympning och då slipper man lägga ut pengar för en hel rulle film som kanske varar i flera säsonger och dessutom behövs inget gaskrympverktyg heller. Det enda man behöver är lämplig storlek på plasthuv samt en rulle med tejp!

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från Amelie Fravoisse