OMPACK_plastforpackning

Nu mer än någonsin är det viktigt att produkter och matvaror skyddas av plast så att smittspridning kan hållas till ett minimum och konsumenten kan känna sig säker på att innehållet är orört och fritt från smitta.
Med t.ex. Cryovac CT displayfilm som finns i så tunn kvalitet som 9µ, kan smittspridning förhindras utan att miljön belastas. Cryovac CT displayfilm är dessutom i sin tunna kvalitet extremt prisvärd och ger produkten ett fräscht utseende med försäkran om innehållets obrutna historik från tillverkningsledet till slutkund.

Läs hela inlägget »

I år ställer vi tyvärr inte ut på båtmässan, men vi har alla produkter i lager som behövs för att ge båten ett omsorgsfullt skydd vid transport och vinterförvaring och i samband med mässan har vi ett fördelaktig erbjudande.

Läs hela inlägget »

Med utvecklingen av 5G följer den fjärde industrirevolutionen, och vi kan redan nu presentera förberedda produkter som kan anslutas för fjärrstyrning i en uppkopplad industri. Maskiner som kan kommunicera med tillverkarens tekniker och analysera felkoder för problemlösning och säker drift med minimalt dröjsmål. Biometrisk identifiering för behörig åtkomst och usb interface för anslutning av styrning samt modem för uppkoppling mot Minipacks tekniker för diagnostik och felsökning.

Pratika 56 reverse inox
Pratika 56 reverse inox
Pratika 56T mps
Pratika 56T mps
Läs hela inlägget »

Vi ställer ut på den årliga leverantörsmässan hos Västbo emballage i Gnosjö i dag 5 december, där vi visar vakuumkammare och påsförslutare av olika slag. Det bjuds på julmat och dryck!

Läs hela inlägget »

Vår leverantör Minipack har förvärvat den ledande tillverkaren av Sleeve Wrapper, och som går under namnet "Giemme". Se hela utbudet av modeller på sidan Sleeve Wrapper

Läs hela inlägget »